Deze site is niet alleen de ‘homepage’ voor de ZOEPAR-tour, maar tevens van het team van de organisatoren. Dit team heet ‘Zo lang we trappen komen we verder’ en bestaat uit Kees sr. en Kees jr. Raateland, Alexander Straathof, Peter en Bianca van Gilst en Leen Jongejan.

Al 4 edities sponsoren vele bedrijven en particulieren de ZOEPAR-tour. Door de diverse bijdragen in geld, tijd en middelen, is er sinds 2001 ruim 19.000 euro bij een gefietst voor stichting Doe Een Wens, waarmee diverse wensen van ernstig zieke kinderen zijn vervuld.

Dit jaar is er de mogelijkheid voor teams om tevens geld in te zamelen voor handbalvereniging Gemini. Deze ‘familie vereniging’ zal in 2006 naar haar nieuwe accommodatie verhuizen in de nieuwbouwwijk Oosterheem te Zoetermeer. De initiatiefnemers zijn nog altijd lid van deze vereniging en willen hiermee een bedrage leveren aan het interieur en toekomstig jeugdhonk. Van de opbrengst zullen blokken à 250 euro worden gekocht met daarop de tekst van het team dat het gesponsord heeft of een andere tekst naar keuze van het betreffende team. Deze blokken krijgen een vaste plaats in de nieuwe kantine. Voor meer informatie, zie www.sv-gemini.nl.

U kunt als particulier of bedrijf het evenement of het team sponsoren. Particulieren zijn vrij in de hoogte van sponsoring. Ons motto is dan ook: 'Alle beetjes helpen'. Voor bedrijven vragen we een bedrag van minimaal 250 euro voor stichting Doe Een Wens en/of s.v. Gemini of een sponsoring in natura ((fiets)onderdelen/onderhoud, kleding, voedsel, brandstof, overnachtingsmogelijkheden etc.). Sponsors kunnen zelf hun keuze kenbaar maken voor welk doel of in welke combinatie (percentages) zij de doelen willen financieren, waarbij altijd een minimum bijdrage van 50% voor stichting Doe Een Wens geldt. Financiële bijdragen kunnen direct worden overgemaakt naar de goede doelen, voor meer informatie zie 'Reglement'. Voor alle andere vormen van sponsoring vragen wij u contact op te nemen met de organisatoren, zie 'Contact'.

Als tegenprestatie zullen wij trachten zoveel mogelijk exposure van uw bedrijfslogo te bewerkstelligen. Te denken valt aan een vermelding op deze website (homepage ZOEPAR-tour) met link naar uw eigen site en bedrukking van de volgauto, wat verzorgd wordt door Blomsma Print&Sign uit Zoetermeer. Daarnaast is het mogelijk om u als bedrijf te profileren tijdens de start (vlaggen, stands, bedrijfsauto etc.).

De ZOEPAR-tour wordt dit jaar voor de vijfde en daarmee de laatste keer verreden. Spoor nog éénmaal aan om vrienden, kennissen, vage bekenden, buren, bedrijven etc. ons te sponsoren. Dan is het wellicht mogelijk om 19 juni onder de Eiffeltoren te kunnen vermelden dat we met z'n allen in vijf jaar tijd ruim 25.000 voor stichting Doe Een Wens bijeen hebben gefietst!!!!!!